Verbouwing: Gesloten van 29-07 tot 25-08

Hallo allemaal,
 
Het is bijna zover, De Reizende Man wordt in een nieuw jasje gestoken!
 
In der loop der jaren is er veel veranderd bij ons. We pasten het interieur aan, waardoor het allemaal wat warmer aan ging voelen en we lieten in de zaal wat meer daglicht binnen door wat ramen toe te voegen. Achter bij de zaal bouwden we een mooi terras, lekker uit de wind en gezellig bij de kachel.
 
Maar nu gaan we het groots aanpakken! We willen nog niet meteen alles verklappen, maar de bar en entree worden aangepakt en ook de keuken krijgt een metamorfose. We krijgen een open keuken met o.a. een Primo grill voor nóg meer beleving tijdens uw feest. Natuurlijk horen bij zo’n verandering ook nieuwe menukaarten.
We gaan verder met hetzelfde team, zowel in de bediening als in de keuken, dus heeft u al gereserveerd? Geen zorgen, de kwaliteit van het eten en drinken blijft zoals u van ons gewend bent: gewoon érg lekker en met een vlotte bediening!
 
Om dit te kunnen realiseren gaan we van zaterdag 29 juli 2017 t/m vrijdag 25 augustus 2017 dicht. Was u van plan om met een gezelschap te komen, dan moeten we u helaas in deze periode teleurstellen, maar bij Natuurpoort De Peel bent u van harte welkom.
 
Bent u net zo benieuwd naar het eindresultaat als wij zelf? Reserveer dan alvast na 25 augustus 2017!
 
We hopen u straks weer te mogen verwelkomen, in ons totaal vernieuwde restaurant! 
Website door TARGET visuele communicatie