Barbecue workshops

Barbecueën is helemaal hot, ook in de winter!

We zien steeds meer gezelschappen die kiezen voor een barbecue. Het is helemaal in. En of het nu zomer of winter is, dat maakt niet uit. Naast onze terrassen hebben we binnen ook keramische barbecues staan. Uit onze open keuken kunnen we naast de standaard barbecues ook diners en hapjes serveren. Bij voorbeeld een hoofdgerecht van de barbecue of een klein hapje tijdens een feestavond.

Personeelsuitjes
Voor personeelsfeestje of teambuilding hebben we ook leuke arrangementen inclusief barbecue. Zo verzorgen we ook workshops. Onder begeleiding van een barbecue specialist met veel passie in het vak, wordt er een vier gangen diner klaar gemaakt. Met natuurlijk veel uitleg over de bereiding en natuurlijk uitleg over de keramische barbecue.

Voorbeeld arrangement
18.00 uur ontvangst met een welkomstdrankje.
Bij koud weer zorgen we voor een glaasje glühwein.
18.30 uur aanvang workshop.
Een vier gangen diner van de barbecue.
22.30 uur Einde workshop.
23.00 uur Afsluiting van de avond.
Tijden kunnen naar wens worden verschoven.
Workshop: € 29,50 per persoon inclusief welkomstdrankje
Geheel verzorgd: € 47,50 per persoon inclusief 5 uur consumpties.

Barbecue workshops
Een gezellige, smakelijke, maar vooral ook een leerzame middag! Met uitleg van een enthousiaste barbecuespecialist, met veel ervaring op dit gebied.
Samen een bereiden we een vier gangen diner met diverse soorten technieken. Hierbij wordt alles duidelijk uitgelegd en worden er handige tips gegeven, die u gemakkelijk thuis kan toepassen.
Website door TARGET visuele communicatie