Activiteiten

Barbecue workshops

Barbecueworkshop (vier gangen diner)
Een gezellige, smakelijke, maar vooral ook een leerzame middag! Met uitleg van een enthousiaste barbecuespecialist, met veel ervaring op dit gebied.
Samen een bereiden we een vier gangen diner met diverse soorten technieken. Hierbij wordt alles duidelijk uitgelegd en worden er handige tips gegeven, die u gemakkelijk thuis kan toepassen.
4 uur durende workshop.
€ 29,50 per persoon

Barbecueworkshop (vijf gangen diner)

Een gezellige, smakelijke, maar vooral ook een leerzame middag! Met uitleg van een enthousiaste barbecuespecialist, met veel ervaring op dit gebied.
Samen een bereiden we een vijf gangen diner met diverse soorten technieken. Hierbij wordt alles duidelijk uitgelegd en worden er handige tips gegeven, die u gemakkelijk thuis kan toepassen.
5 uur durende workshop.
€ 35,00 per persoon 

Winterworkshop barbecue
 Ontvangst in onze wintertuin of op het terras, we hebben vuurkoven en dekens voor de sfeer en warmte. We beginnen met een glaasje glühwein, hierna bereiden we samen een vijf gangen diner. 
 
Winterworkshop: Met Kerst koken we van de barbecue!
Een workshop met een vijf gangen diner, die je met Kerst of natuurlijk een andere gelegenheid kunt bereiden. Met recepten en een boodschappenlijst! Leer niet alleen de bereiding van de barbecue, maar ook hoe je tijd kunt besparen en hoe je ingrediënten in meerdere gangen kunt gebruiken.

Onbeperkt koffie, heerlijk warm gehouden boven het kampvuur.

 € 36,50 per persoon inclusief een glaasje glühwein en onbeperkt koffie. 
 
Website door TARGET visuele communicatie