Activiteiten

Binnen

 

Peelspelen
Leuke gezelschapsspellen met als thema Peel & Turf.
Deze activiteit is geschikt voor alle leeftijden.
(deze activiteit is alleen mogelijk bij Natuurpoort de Peel, bij De Reizende Man kunnen we de Oud Hollandse spelen aanbieden).

€ 70,00 per groep.

Boogschieten
Wie schiet de meeste punten met een pijl en boog? Ideaal voor competitieve personeelsfeestjes of familiedagen.

€ 8,50 per persoon.

Bourgondische proeverij van bier
Wij presenteren enkele mooie en aparte biertjes, raad mee welk biertje er nu eigenlijk wordt geserveerd. Hierbij serveren we een bittergarnituur en staan er pinda’s op tafel.
Dit is geen proeverij voor echte bierkenners, maar een leuke activiteit voor een groep die een lekker drankje en hapje lust.

€ 10,00 per persoon (1 uur durende activiteit).

Wijnproeverij
We schenken een aantal mooie wijnsoorten voor u in, maar wat ruikt en proeft u nu eigenlijk in de wijn? Kom erachter welke wijn het lekkerst is. Hierbij worden stokbrood, kazen en worstjes geserveerd. Ook deze activiteit is niet voor de echte wijnkenners, maar om gezellig een lekker wijntje te drinken met hapjes erbij.

€ 15,00 per persoon (1 uur durende activiteit).

Cocktail shaken
Onder begeleiding zelf cocktails maken. We zullen beginnen onder het genot van een borreltje en na een korte uitleg mag iedereen zelf, al dan niet volgens recept, eigen cocktails maken.

€ 10,00 per persoon (1 uur durende activiteit).

Casino spelen
Een spel Roulette of Black Jack, daar draaien onze croupiers hun hand niet voor om. Deze twee spellen worden gespeeld onder begeleiding. Eventueel ook bij te boeken: De pokertafel.

Darts
Een vriendschappelijke competitie darts, zetten we geheel voor u klaar. Wie wordt de nieuwe van Barneveld?

Workshop Djembé
Uit uw muzikale talenten bij Djembé Bayasana (Binnenweg 8 in Liessel) en voel het ritme van Afrikaans trommelen. Dit is een leuke workshop voor jong en oud.

€ 10,00 per persoon per uur (max. 20 personen).

Workshop schilderen
Samen of individueel aan een schilderij werken in een fijne rustige ambiance, onder het genot van een kopje koffie of thee met iets lekkers erbij.
Maak samen één kunstwerk, aan te raden voor vrijgezellenfeestjes, vriendinnendag, zussendag, of voor een teambuilding activiteit.

€ 17,50 per persoon, voor 1,5 uur.


Website door TARGET visuele communicatie