Activiteiten

Binnen

Barbecueworkshop
Een gezellige, smakelijke, maar vooral ook een leerzame middag! Met uitleg van een enthousiaste barbecuespecialist, met veel ervaring op dit gebied.
Samen een bereiden we een vier gangen diner met diverse soorten technieken. Hierbij wordt alles duidelijk uitgelegd en worden er handige tips gegeven, die u gemakkelijk thuis kan toepassen.
€ 29,50 per persoon

Oudhollandse spelen
Een leuke activiteit voor jong en oud. Laat de groep vrij de spelletjes spelen of maak er een wedstrijdje van. 
€ 70,00 per groep. 

Moord in Deurne
Ga terug naar het jaar 1925 en probeer de "cold case" op te lossen. Lees de stukken door; controleer de alibi's van de verdachten, de getuigenverklaringen en andere bewijsmaterialen. Probeer samen in groepen van maximaal 5 personen de moord alsnog op te lossen.
2 uur durende activiteit inclusief wandeltocht van ongeveer 1 uur.
Op eigen vervoer naar het centrum voor de wandeltocht. 
€ 12,50 per persoon inclusief 1 consumptie.

Bourgondische proeverij van bier
Wij presenteren enkele mooie en aparte biertjes, raad mee welk biertje er nu eigenlijk wordt geserveerd. Hierbij serveren we een bittergarnituur en staan er pinda’s op tafel.
Dit is geen proeverij voor echte bierkenners, maar een leuke activiteit voor een groep die een lekker drankje en hapje lust.
€ 10,00 per persoon (1 uur durende activiteit).

Cocktail shaken
Onder begeleiding zelf cocktails maken. We zullen beginnen onder het genot van een borreltje en na een korte uitleg mag iedereen zelf, al dan niet volgens recept, eigen cocktails maken.
€ 10,00 per persoon (1 uur durende activiteit).

Casino spelen
Een spel Rouletteof Black Jack, daar draaien onze croupiers hun hand niet voor om. Deze twee spellen worden gespeeld onder begeleiding. Eventueel gratis bij te nemen zonder begeleiding: De pokertafel. 
€ 150,00 per groep

Darts
Een vriendschappelijke competitie darts, zetten we geheel voor u klaar. Wie wordt de nieuwe van Barneveld?
€ 50,00 per groep

Workshop Djembé
Uit uw muzikale talenten bij Djembé Bayasana (Binnenweg 8 in Liessel) en voel het ritme van Afrikaans trommelen. Dit is een leuke workshop voor jong en oud.
€ 10,00 per persoon per uur (max. 15 personen). 
Bij De Reizende Man: €12,50 per persoon per uur (max. 20 personen)

Website door TARGET visuele communicatie