Feesten

Live cooking

In onze zaal hebben we een open keuken waar terplekke koude en warme gerechten bereid kunnen worden. Hieronder de mogelijkheden van feestavonden met hapjes of een barbecue. Eventueel is een bereiding van een hoofdgerecht ook mogelijk. Bekijk onze buffetten hier.

Feestavond: "Live Cooking"

20.00 uur Ontvangst van de gaste met koffie/thee en soesjes/bonbons
     Er staan chocolaatjes en pinda’s op tafel.
     Gedurende de avond gaan we rond met:
  • Roggebrood met huisgemaakt paté en bosbessenjam
  • Walcornbrood met pulled pork
  • Pizza puntjes
  • Hamburger XS
     Bij reservering van de zaal worden bovenstaande gerechtjes bereid en geserveerd
     vanuit onze open keuken. Warme gerechten komen van de “Black Bastard” en
     hebben daarom een unieke smaak.
00.00 uur Als laatste gaan we rond met puntzakjes friet
01.00 uur Afsluiting van de avond.
 
€ 32,50 per persoon inclusief 5 uur consumpties.

Feestavond: "Live Cooking Deluxe"
20.00 uur Ontvangst van de gaste met koffie/thee en petitfours
   Er staan pinda’s, chips en zoutjes op tafel.
   Gedurende de avond gaan we rond met:
  • Gamba spiesje
  • Spareribs met mais
  • Bladerdeeg met rauwe ham
  • Warm lauwe zalm op toast
     Bij reservering van de zaal worden bovenstaande gerechtjes bereid en geserveerd 
     vanuit onze open keuken. Warme gerechten komen van de “Black Bastard” en 
     hebben daarom een unieke smaak. 
01.00 uur Als laatste gaan we rond met aardappelpartjes met knoflookmayonaise.
02.00 uur Afsluiting van de avond.
 
€ 36,00 per persoon inclusief 6 uur consumpties

Feestavond: Barbecue De Reizende Mannen*
19.00 uur Ontvangst met een welkomstdrankje.
19.30 uur Een barbecue buffet staat klaar. Vind hier de verschillende barbecues.
            Prijs is gebaseerd op “barbecue, uit de streek”.
21.30 uur Er komen pinda’s op tafel.
23.30 uur We gaan rond met bittergarnituur.
00.00 uur Afsluiting van de avond.
 
€ 39,50 per persoon inclusief 5 uur consumpties.
 
* BBQ De Reizende Mannen is het barbecueteam van De Reizende Man. Ze doen mee aan verschillende wedstrijden van het KCBS in Nederland en België. Hiernaast doen ze mee aan de Whole Hog wedstrijden. In 2017 zijn ze dan ook met hun varken aan spit 2de geworden in Nederland. 
Website door TARGET visuele communicatie