Activiteiten

Op pad

Moord in Deurne
Ga terug naar het jaar 1925 en probeer de "cold case" op te lossen. Lees de stukken door; controleer de alibi's van de verdachten, de getuigenverklaringen en andere bewijsmaterialen. Probeer samen in groepen van maximaal 5 personen de moord alsnog op te lossen.
2 uur durende activiteit inclusief wandeltocht van ongeveer 1 uur.
Op eigen vervoer naar het centrum voor de wandeltocht.
€ 12,50 per persoon inclusief 1 consumptie.

Mountainbiken
Sportief door de bossen of een flink stuk langs natuurgebied De Peel met onze stoere mountainbikes. Routes in bruikleen. Eventueel zijn er douches beschikbaar bij Natuurpoort De Peel.
€ 11,50 per persoon

Solextochten
Twee uur met nostalgische solexen door de authentieke peeldorpen Helenaveen en Griendtsveen toeren. Tevens beschikken wij over elektrische scooters, voor wie geen solex mag rijden.
€ 27,50 per persoon.

Wilt u alleen solexen en geen gebruik maken van een arrangement of bent u met minder dan 8 personen? Dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met onze verhuurder: www.solexindepeel.nl

Treinfiets*
Met een hele groep op 1 grote fiets. De tweepersoonskarretjes worden aan elkaar gekoppeld, waardoor er één grote trein ontstaat. Pret voor jong en oud.
Vanaf 12 personen.
€ 12,50 per persoon.

Tandemtocht*
Maak een leuke tocht met onze tandems. We maken een route door dit mooie landschap.
Eventueel uit te breiden met een rug-aan-rug tandem of een Giant Revive. 
Vanaf 12 personen.
€ 12,50 per persoon.

*Deze fietsen huren we bij een andere organisatie weer in. Aantallen veranderen kan 1,5 week van te voren. Ook is er helaas de regel dat er bij annulering, bijvoorbeeld door regen, toch nog 50% van de fietsen afgerekend dient te worden.
Onze excusses hiervoor.
Website door TARGET visuele communicatie