KCBS International BBQ Contest Vuur en Vlees - Deurne

Programma

 

Programma
De begin- en eindtijden zullen niet meer wijzigen. Wel is het mogelijk dat er nog kleine aanpassingen in het wedstrijdschema komen.


Zaterdag 10 juni 2017
v.a. 11:00 uur Het terrein is geopend voor de teams
11:00 tot 17:00 uur Vlees controle
17:00 uur Cooks Meeting
00:00 uur Rust in de tent

Zondag 11 juni 2017
VUUR EN VLEES Barbecuewedstrijd KCBS
12:00 uur Het inleveren van het eerste gerecht: Kip
12:30 uur Het inleveren van het tweede gerecht: Ribs
13:00 uur Het inleveren van het derde gerecht: Schouder
13:30 uur Het inleveren van het vierde gerecht: Brisket
14:00 uur Het inleveren van het vijfde gerecht: Chef's choice 
16:30 uur Prijsuitreiking

VUUR EN VLEES Specialiteiten slagers van Deurne en omstreken.
14.00 uur tot 19.00 uur Er zijn gerechten te verkrijgen bij slagers uit Deurne en omstreken.

Day-to-day programme
The start- and end times are set and will not change. However, there is a possibility that the times in the competition schedule are altered.

Saturday 10th of June
11.00 the venue (De Reizende Man) will be open to the teams
11.00 – 17.00 Quality check of the meats
17.00 Cook’s meeting
00.00 End

Sunday 11th of June – Vuur en Vlees barbecue competition
12.00 Serving of the first dish: chicken
12.30 Serving of the second dish: ribs
13.00 Serving of the third dish: pulled pork
13.30 Serving of the fourth dish: brisket
14.00 Serving of the fifth dish: Chef’s Choice
16.30 Awards ceremony

VUUR EN VLEES – Special dishes of local butchers.
Between 14.00 and 19.00 local butchers will serve their special dishes.


 

Website door TARGET visuele communicatie