Offerte aanvragen
Dineren van mooi ingedekte tafels tot uitgebreid buffet.

Dineren

Bij ons kunt u met uw gezelschap heerlijk dineren, een paar uurtjes of avondvullend. Dit kan met gezelschappen vanaf 15 personen. Bent u met minder, dan verwijzen we u naar het dinerbuffet dat we elke eerste zondag van de maand serveren of naar onze collega's van Natuurpoort De Peel

Vanaf 20 personen bepaalt u zelf wat er wordt geserveerd. De kok bepaalt wel het bijpassend aardappelgarnituur, de groentes en de salades. Als u dat ook zelf wilt bepalen, dan kunt u deze lijst bij uw andere dinerlijst toevoegen. Hierbij onze diners op een rij:

Drie gangen diner op tafel geserveerd.
We serveren drie gangen op tafel voor € 17,50 per persoon. Dit is met o.a. twee soorten soep, twee soorten hoofdgerecht en een ijsje na. Bekijk hier onze dinerlijst voor een drie gangen diner.
U kunt er ook voor kiezen om het uit te bereiden tot drie soorten hoofdgerecht. Dit kost € 19,50 per persoon. Deze dinerlijst vindt u hier.

Vier gangen diner op tafel geserveerd.
Een vier gangen diner is te reserveren vanaf € 23,00 per persoon. Er wordt een voorgerechten pallet op tafel geserveerd, twee soorten soep, drie soorten hoofdgerecht en een ijsje na. Eventueel kan het nagerecht uitgebreid worden.
Bekijk hier onze dinerlijst voor een vier gangen diner.

Drie gangen dinerbuffet
Vanaf 25 personen kunt u ervoor kiezen om een dinerbuffet te nemen. Een ruime keus aan buffet met maar liefst drie soorten hoofdgerechten. Hierbij de keuzelijst voor een drie gangen dinerbuffet. Dit menu kost € 17,50 per persoon.

Vier gangen dinerbuffet
Ook dit is te reserveren vanaf 25 personen. Een vier gangen dinerbuffet kost € 20,00 per persoon. Naast twee soorten soep, drie soorten hoofdgerechten en ijs als nagerecht, serveren we ook een voorgerechtenbuffet. Verder kan ook dit uitgebreid worden met meer nagerechten. Bekijk hier onze lijst voor een vier gangen dinerbuffet.

Elke eerste zondag van de maand.
De eerste zondag van elke maand reserveren we een vier gangen dinerbuffet. Hier kunnen ook kleinere gezelschappen aan deelnemen. Dan serveren we het vier gangen dinerbuffet voor een speciale prijs van € 18,50 per persoon.

Diëten
Zijn er vegetariërs in de familie of komt er een gast mee eten, die alleen glutenvrij eet? Dit is bij ons geen probleem. Ook met andere diëten kunnen we gewoon rekening houden. We serveren voor hen een apart menu, zodat iedereen heerlijk mee kan eten.